کیمیاگران جوان سمپاد نهاوند
کیمیاگران جوان سمپاد نهاوند
                                                        
درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : محمد صالحی
نظرسنجی
دانش آموز کدام مدرسه هستید؟









پیوندها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
عینک آفتابی زنانه 2013 } document.onmousedown=noRightClick

محمد صالحی

به وبلاگ کیمیاگران جوان سمپاد نهاوند خوش آمدید نظر یادتون نره با تشکر


کد شمارش معکوس سال نو


دریافت کد

آپلود نامحدود عکس و فایل

آپلود عکس

 

دریافت کد آپلود سنتر





جاوا اسكریپت

مشاهده جدول کامل لیگ برتر ایران


 


 Top Blog
مسابقه وبلاگ برتر ماه

كد تغییر شكل موس

 
ناخالصی
آن چه هنگام مصرف رب گوجه‌فرنگی بسیار اهمیت دارد، استفاده از رب گوجه فرنگی با ناخالصی‌های کمتر است.
برای پی بردن به وجود ناخالصی ....

در رب، می‌توانید آن را روی یک سطح صاف و سفید مانند پشت سینی، بریزید و با شیء مسطح دیگری مانند شیشه یا ته لیوان، روی آن فشار آورید تا رب پخش شود و به صورت یک لایه نازک در میان دو سطح قرار بگیرد. در این صورت، ناخالصی‌هایی مانند هسته، پوسته، ذارت خارجی، چوب و سایر مواد زاید به راحتی قابل تشخیص خواهد بود.
رب گوجه فرنگی باید یک دست و عاری از هرگونه ناخالصی و ذرات تیره، پوسته‌های گوجه و هسته باشد و نیز عاری از هرگونه طعم یا بوی تند و زننده مانند بوی کپک یا ماندگی باشد.
تنها چاره اصلی جلوگیری از مشکلاتی که ممکن است با مصرف رب تقلبی رخ دهد، استفاده از محصولات
استانداردی است که مجوز و پروانه بهداشتی دادند و نیز معرفی افراد سودجو و متقلبی است که چنین محصولاتی را تولید می‌کنند.
باز کردن
پیش از باز کردن در رب گوجه فرنگی، باید سطح خارجی قوطی را به خوبی با مایع ظرف شویی بشویید و سپس در قوطی را باز کنید.
رب گوجه فرنگی در برابر فساد بسیار حساس است. برای ماندگاری بیشتر رب و جلوگیری از کپک زدن آن، بهتر است پس از بازکردن در قوطی رب، محتوی قوطی را در یک ظرف شیشه‌ای دردار خالی کنید و آن را در یخچال قرار دهید. همچنین هنگام استفاده از رب، از قاشق تمیز استفاده کرده و پس از مصرف، در شیشه را محکم ببندید و در یخچال قرار دهید.
رب گوجه‌فرنگی در تهیه بیشتر غذاها کاربرد دارد و به دلیل طعم و بوی دلپذیر آن، چاشنی مناسبی برای انواع غذاهای گوشتی و سرخ کردنی است.
در صنعت نیز از رب گوجه‌فرنگی برای تهیه انواع کچاپ گوجه فرنگی و چاشنی‌های غذایی، استفاده می‌شود
.
تقلبی
یکی از مواردی که بعضی اوقات هنگام مصرف رب گوجه‌فرنگی مشخص نمی‌شود، تقلبی بودن آن است.
برخی از سودجویان، با اضافه کردن سبزی‌هایی مانند کدوی پخته یا سیب‌زمینی پخته‌ و له شده، پودر نشاسته و سایر مواد دیگر در ترکیب رب گوجه‌فرنگی و حرارت دادن آنها با هم، رب گوجه فرنگی تقلبی را به بازار عرضه می‌کنند.
تنها چاره اصلی جلوگیری از مشکلاتی که ممکن است با مصرف رب تقلبی رخ دهد، استفاده از محصولات استانداردی است که مجوز و پروانه بهداشتی دادند و نیز معرفی افراد سودجو و متقلبی است که چنین محصولاتی را تولید می‌کنن






نوع مطلب : شیمی اول دبیرستان، به روز، انجمن شیمی، 
برچسب ها : رب گوجه، تقلبی، راه تشخیص، رب گوجه دلند، رب گوجه تقلبی، گوجه، نهاوند، علامه حلی نهاوند، همدان، قرمزته،
لینک های مرتبط :




پنجشنبه 17 بهمن 1398 08:43 ق.ظ
Its like you read my mind! You appear to know so much about this,
like you wrote the book in it or something. I think
that you can do with some pics to drive the message home a bit, but other than that, this is
magnificent blog. An excellent read. I will certainly
be back.
پنجشنبه 10 بهمن 1398 08:22 ب.ظ
Awesome post.
جمعه 29 آذر 1398 05:47 ب.ظ
Greate pieces. Keep posting such kind of info on your site.

Im really impressed by it.
Hello there, You have performed a fantastic job. I will definitely digg it and personally suggest to my friends.
I am confident they will be benefited from this site.
شنبه 1 مهر 1396 05:51 ب.ظ
I am regular visitor, how are you everybody? This post posted at this site is truly good.
دوشنبه 30 مرداد 1396 10:50 ق.ظ
Hi there, I read your blog on a regular basis. Your story-telling style is witty, keep up the good work!
سه شنبه 3 مرداد 1396 08:08 ب.ظ
Hello There. I discovered your blog the usage of msn. This is a very well
written article. I'll be sure to bookmark it and return to
read more of your useful info. Thanks for the post. I'll certainly return.
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 03:53 ب.ظ
Hi my loved one! I wish to say that this post is awesome, great written and come with almost all significant infos.

I'd like to peer more posts like this .
سه شنبه 22 فروردین 1396 07:15 ب.ظ
It's actually a great and helpful piece of information. I am glad that you simply shared this helpful information with us.

Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.
پنجشنبه 25 آبان 1391 08:44 ب.ظ
رب به شیمی چه؟؟؟

چیز مرتبط بزار مثلا تمبر هندی
محمد صالحیخیلی بی کاری
چهارشنبه 18 مرداد 1391 09:16 ق.ظ
سلام
وبلاگ خوبی دارید لطفا وبلاگ من رو هم لینک کنید با تشکر
اگه لینک کردید پیام بدید تا لینکتون کنم بازم ممنون
جمعه 13 مرداد 1391 07:22 ب.ظ
سلام
از وبلاگتون خیلی خوشم اومد
خیلی متفاوت و باحاله
اگر مایل به تبادل لینک با وبلاگم هستی لطفا خبرم کن
موفق باشی دوست من
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


 
   
ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو